Jovana Preković u večernjoj haljini ostavlja drugi utisak

Moda i lepota 06. avg 202110:23 > 11:34
Jovana Prekovic
Jovana Preković Foto:EPA-EFE/HEDAYATULLAH AMID

Jovanu Preković, karatistkinju koja predstavlja Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju, znamo u kimonu, spremnu na borbu. Potpuno drugačiji utisak ostavlja u svojim večernjim izdanjima.

Karate je ove godine prvi put uključen u Olimpijske igre, a svetska i evropska šampionka Jovana Preković je Srbiju već pozicionirala na samom vrhu. Jednom prilikom otkrila je kako izgleda njen „običan dan“.

“Trudimo se da u toku nedelje imamo od osam do 10 treninga. Što se tiče dnevne rutine, to ovako izgleda: ustajem dva sata pre treninga, doručkujem, popijem kafu što mi je obavezan ritual. Volim i da odvojim malo vremena za čitanje knjige, tada sam “baš svoja”. Zatim idem na trening, pa sledi ručak, odmor i drugi trening, a uveče volim da pogledam neki dobar film”, ispričala je za Blic Ženu.

Ipak, sudeći po njenom Instagram profilu, voli i da se skocka i izađe, a za te prilike bira elegantne, ženstvene večernje haljine i visoke potpetice – i na tom nivou razbija predrasude o ženama u „muškom sportu“.

Izabrali smo tri večernja autfita koji će vam upotpuniti sliku o našoj uspešnoj karatistkinji.

I Jovana ima onu jednostavnu crnu večernju haljinu s kojom nema greške, s tim što je njena malo interesantnija od drugih – dodatnu pažnju na šlic skreće niz od tri zlatna dugmeta.

Mini haljinu interesantnog dekoltea, Jovana kombinuje sa crvenim salonkama.

A tu je i crno-bela klasika – razmrdana vezom na pojasu.

***
Bonus video: Joga lica za početnike

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram