Jeftina formula čuvene blogerke koja ubija celulit

Moda i lepota 28. feb 202109:11 > 11. maj 2021 12:09
Foto: youtube Farah Dhukai

Blogerku Faru Dukai iz Kanade na Instagramu prati 6,7 miliona ljudi. U jednom svom videu ona je otkrila kako da eliminišete celulit za sedam dana.

„Ko voli kolačiće? Ja volim kolačiće, kolače i prženu piletinu. Ali loša ishrana može da prouzrokuje celulit, pokušajte da se hranite zdravo. Takođe svi imaju neku vrstu celulita, čak i supermodeli, pa ne dozvolite da vam nestane samopouzdanje. Ako ste otečeni kao ja i živite i umirete uz nezdravu hranu, a tražite brzo rešenje, evo šta treba da uradite da bi celulit nestao“, kaže Fara u videu.

Pročitajte još:

Ona morske alge (ima ih zdravoj hrani) natopi hladnom kafom oko jedan minut. Onda tu mešavinu nanese na ruke, ali ista smesa može da se stavi na bilo koji deo kože sa celulitom.

Onda sve to umota providnom folijom.

„Važno je da umotate problematičnu zonu. To pomaže da morske alge zategnu kožu. Tako se poboljšava i cirkulacija uz pomoć vitamina i minerala, višak vode se izvlači iz kože i oslobađate se naslaga masnoće“ napisala je.

Bjuti blogerka je sve na koži ostavila 15 minuta, zatim je isprala hladnom vodom i proces je ponavljala svaki dan, nedelju dana. Na kraju nedelje Fara je pokazala rezultat. Procenite sami da li se vidi razlika.

Trik je u tome da kofein u kafi zateže kožu i daje malu dozu antioksidansa. Takođe izvlači vodu, pa deo tela na koji stavljate ovaj preparat posle izgleda mršavije.

U SPA centrima slični tretmani koštaju pravo bogatstvo, ali Fara upozorava da bi prvo trebalo na malom delu kože napraviti probu.

„Koža svakog čoveka je drugačija, pa rezultati mogu varirati kod različitih osoba. Ne mogu da garantujem za bilo kakve zamenske sastojke. Ukoliko vaša koža ne bude reagovala dobro na tretman, nemojte ga primenjivati jer ovo nije medicinski savet“, ogradila se blogerka.