Jednostavno, a efektno: Venčanica Dragane Kosjerine je savršenstvo kakvo se retko viđa

Dragana Kosjerina Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dragana Kosjerina i stomatolog Bojan Perduv izgovorili su sudbonosno "da" u crkvi Svetog Marka u Beogradu.

Dragana Kosjerina se udala u venčanici, koja slobodno može da posluži kaoa primer visoke elegancije, stila i minimalizma.

Poznata voditeljlka je odabrala sirena kroj, koji se sužava u struku, a zatim se spušta prateći liniju tela i širi od polovine lista. Svedeni model Draganine venčanice je ipak imao nekoliko obrta – gola leđa, gola ramena i ogromni šlep.

Dragana Kosjerina, venčanje Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prema navodima medija, Kosjerina je izdvojila 5.000 evra za haljinu koja je dizajnirana specijalno za nju, a pri izboru je imala jedan zahtev – da venčanica bude jednostavna, a efektna. I u tome je i uspela.

Par je u vezi još od 2018. godine, a upoznali su se nakon što je Dragana izabrala Bojana za ličnog stomatologa.

Dragana Kosjerina, venčanje Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka je jednom prilikom za domaće medije istakla da je sa Bojanom je spoznala da dvoje mogu imati potpuno oprečne stavove o nečemu, a da se to međusobno poštuje.

„Meni se to dosad nije dešavalo. U prethodnim vezama se očekivalo bezuslovno prilagođavanje kao dokaz ljubavi i posvećenosti, što nikad ne rezultira srećnim krajem. Jer, kada se partneri prilagode do krajnjih granica, neminovno shvate da nisu više oni ljudi s početka veze. Tek kad dvoje dostignu emotivnu zrelost, što se nama očigledno dogodilo i naišli smo jedno na drugo u pravom trenutku, onda je sve u redu“, rekla je tada.

Dragana Kosjerina, venčanje Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo“, navela je svojevremeno voditeljka.

Nakon crkvenog venčanja, par će 9. juna održati i gradsko.