Ja sam ekspertkinja za parfeme – ovih 7 mirisa će učiniti čudo za vaš seksualni život

parfem
Foto:Shutterstock

Deluju kao afrodizijak.

Ekspertkinja za parfeme Li Hovs otkrila je sedam uzbudljivih mirisa koji deluju ako afrodozijak i zato lako mogu da donesu novo uzbuđenje u vaš seksualni život.

Ilang ilang

Poznato je da cvetni miris ilang ilang pomaže kod opuštanja i seksualne želje. U Indoneziji novopečenim parovima baš zato često krevet ukrase laticama ovog cveta kako bi podstakli seksualno zadovoljstvo.

Vanila

Iako se vanila obično povezuje sa blagošću, njen topli miris u spavaćoj sobi deluje sve samo ne dosadno.

Sandalovina

Parfemi sa sandalovinom su veoma traženi jer taj miris čini prelepu osnovu za druge arome. I transformiše se iznova i iznova, recimo, od drvenaste, tople, slatke ili cvetne note.

Divlja nana

Uz nanu ćete mirisati na sveže i čisto što svakako privlači druge. Za divlju nanu Hovs kaže da je neočekivan, ali vrlo efikasan afrodizijak.

Jagoda

Jagode su često asocijacija na romantiku i ovo voće neretko predstavlja Veneru, boginju ljubavi. Zato za uzbudljiviji doživaljaj u spavaćoj sobi nabavite parfem sa ovom aromom ili jednostavno zapalite sveće s mirisom jagode.

Ljubičica

Ako niste ljubitelj mirisa ruže, tu je ljubičica. Vrlo je prijatna i seksi, a nije klasičan cvetni miris.

Čokolada

Malo šta je romantičnije od čokolade, pa zašto ne biste umešali ovaj miris u svoje trenutke strasti… Čokolada je sinonim za ljubav, luksuz, dekadenciju. A blagi miris tople čokolade na koži je izuzetno primamljiv, piše NY Post.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram