Između kontrakcija na porođaju se šminkala i zapanjila mame širom sveta

Foto:Screenshot/Instagram/indyclinton

Ne želi da bude ružna dok se porođa.

Indi Klinton (25) iz Sidneja već ima jedno dete, Nevija kog je ostavila u vrtiću kako bi mogla da se dotera pre dogovorenog termina porođaja tog dana.

Ona je kupila sve potrebno za ulepšavanje, pa se vratila kući i snimila šta radi kako bi kasnije mogla sve da objavi na TikToku.

Pokazala je i put do bolnice tokom kog je suprugu počupala obrve kako bi bile lepo oblikovane kad dete dođe na svet. Osim toga, između trudova je uspela čak i da se našminka.

@indyclinton

I’m ready!!!! now just waiting on one thing… 🤔

♬ original sound - indyclinton

„Kosa je sada oprana, samo na brzinu da hidriram lice. Onda ću da se namažem kremom za samopotamnjivanje. A, ako me neko pita zašto nanosim kremu pre trudova, reći ću da ne želim da izgledam ružno dok dete izlazi iz mene“, rekla je u videu.

Onda je pitala svoje pratioce da li bi trebalo da nosi grudnjak ispod bolničke haljine.

Nekima je sve to što radi bilo simpatično dok su drugi komentarisali da preteruje, te da je vreme pre porođaja mogla da iskoristi da se mazi sa svojim detetom.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a ona je sledećeg dana objavila fotografiju s bebom u rukama, i tako obavestila svoje prijatelje na Instagramu da je dobila devojčicu, prenosi Daily Mail.

***

BONUS VIDEO: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram