Izdanja koja su ukrala svu pažnju na Beogradskoj nedelji mode

Ana Kostic, Nikola Zivanovic - Niko Niko Foto:Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Oni su se izdvojili iz mase.

Sinoć je počela 50. jubilarna Beogradska Nedelja mode pod nazivom L’Oreal Fashion Week u Belexpo centru koja je okupila mnogobrojne javne ličnosti.

U moru glumaca, muzičara, ljubitelja mode, ali i ostalih javnih ličnosti, ove žene su se izdvojile svojim posebnim stajlinzima.

Modna i lajfstajl blogerka Vesna Jerković pojavila se u veoma zanimljivoj i modernoj kombinaciji.

Foto: Vesna Jerković, screenshot, instagram/vesnaajerkovic

Nosila je sive, šire pantalone, krop top sako sa dugim rukavima, koji je sečen tako da istakne struk. Ovu kombinaciju je upotpunila crnim, ravnim čizmama, Dior Saddle torbicom, i roze kožnim rukavicama koje su bile zvezda ovog autfita i koje su ga podigle na viši nivo.

Foto: Vesna Jerković, screenshot, instagram/vesnaajerkovic

Pevačica Ana Štajdohar je zablistala u ljubičastoj sako-haljini.

Ana je uz ovu haljinu nosila crne, lakovane, špicaste čizme na visoku potpeticu i crnu pismo torbu. Iako na prvi pogled jednostavna kombinacija, veoma je efektna.

Još jedna žena koja je privukla pažnju svojim autfitom je blogerka Ana Kostić, koja se pojavila u dugačkoj narandžastoj suknji i crnom topu sa perjem u crnoj i narandžastoj boji. Uz ovaj autfit je imala malu crnu torbicu, koja se idealno uklopila.

Ana se na crvenom tepihu pojavila sa muškarcem koji je na sebi imao interesantan sako. Iako je bio u crnom od glave do pete, detalj od perja na sakou privukao je pažnju.

Fashion week Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Modna kreatorka Suzana Perić imala je mini, pink haljinu sa golim ramenima, ali sa ogromnim cvetom na grudima.

Fashion week Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Ipak, posebnu pažnju je privukla glumica Ana Sofrenović koja se na crvenom tepihu pojavila sa ćerkom. I dok je njena ćerka bila u crnoj, dugačkoj haljini sa velikim izrezom, Ana je prekršila pravilo crvenog tepiha i došla je u crvenoj haljini.

A koja kombinacija je vama zapala za oko?

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram