Ivana Dudić lepa kao vila – prošetala bosa i poslala moćnu poruku

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica je podržala Somborske šnajderke na najlepši način.

Glumica Ivana Dudić zatvorila je humanitarnu reviju „Dokaži bajku“ na kojoj su Somborske šnajderke predstavile svoje haljine.

Na događaju koji se odigrao od 19 sati u klubu Karbon gosti su mogli da vide i licitiraju haljine koje su lično dizajnirale i šile žene koje su se spasle od partnera nasilnika i posle sigurne kuće odlučile da pomognu i drugim ženama. Sav prihod od prodaje haljina namenjen je šnajderaj centru u kojem bi ove žene mogle da rade.

Foto: Dragan Mujan/ Nova.rs

Revija „Dokaži bajku“ održana je uz pokroviteljstvo kompanija Shoppster i McDonald’s. Sve kreacije Somborskih šnajderki koje nisu prodate na licitaciji moći će da se kupe na sajtu Shoppstera.

Reviju je podržala kompanija Ball Packaging sa projektom „Svaka limenka se računa“, i to tako što je obezbedila vodu u limenkama u cilju smanjenja upotrebe plastike. Aluminijumska limenka je ambalaža koja može da se reciklira 100% neograničen broj puta sa minimalnim gubicima.

Foto: Promo

Ivana Dudić blistala je u venčanici koja je zaokružila emotivnu reviju.

Njena bela haljina imala je divne detalje od čipke na vratu, dok su leđa bila otvorena. Najlepši deo cele priče bio je u tome što je Ivana na pistu izašla bosa, a nasmejana i razigrana, izgledala je poput vile.

Foto: Dragan Mujan/ Nova.rs
Foto: Dragan Mujan/ Nova.rs

Za Zadovoljna.rs, Ivana je otkrila da se odazvala pozivu za reviju jer ima posebnu priču i temu, koja je dosta teška.

„Bilo bi dobro da se za ovakve stvari mnogo dalje čuje, a ja ću rado o tome pričati i to deliti s ljudima. Zato sam se odazvala – jer bih volela da bar malo doprinesem da se nasilje osvesti i smanji“, rekla je za naš portal.

Foto: Dragan Mujan/ Nova.rs

Glumica kaže da je oduševilo kako se Somborske šnajderke drže zajedno i što su kao porodica.

„One su toliko usresređene jedna na drugu da je to čarobno gledati. Vidim kako se bodre: ‘Hajde, polako, budi ponosna’. Tako da je to predivno za gledanje“, rekla je Ivana.

Foto: Dragan Mujan/ Nova.rs

„Osećala sam se divno, lepo mi je bilo iskustvo i bilo je jako zabavno“, dodala je glumica koju trenutno možemo gledati u tri serije: „Ubice mog oca“, „Od jutra do sutra“ i „Radio Mileva“.

Foto:Promo

Pogledajte kako je bilo na reviji Dokaži bajku:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram