I najpoznatije žene sveta obožavaju vaš omiljeni komad odeće – ovako ga one nose

Megan Markl, Foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

Da, verovatno ste pretpostavili, pričamo o beloj košulji.

Ako pored male crne haljine postoji još jedan komad koji svaka žena mora imati u ormaru, onda je to sigurno bela košulja.

Sa njom nikad nećete pogrešiti i pored toga što predstavlja modni klasik – ona je baza i početak svakog stajlinga. Njena popularnost je u poslednje vreme ponovo skočila i možete da je kombinujete uz pantalone, džins, šorceve (da, čak i one sportske) i uvek ćete izgledati fenomenalno. A, u nastavku vam otkrivamo kako ovaj vanvremenski komad nose poznate ličnosti.

Selin Dion svoju oversajzd košulju uklapa sa nesvakidašnjom pencil suknjom dubokog struka. Suknja ima veliki pojas i veliki zlatni detalj, a pored toga po njoj su prosuti kožni cvetovi sa cirkonima. Cipele, kosa, aksesoari, šminka i frizura su svedeni, jer pored ova dva efektna komada sve više od toga bi bilo – previše.

Selin Dion, Foto: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Ešli Olsen se takođe odlučila za model većeg dizajna, koji je idealan za svakodnevicu. Možda ste se uspavali i žurite u kanc, a ova košulja uz jednostavne crne pantalone će vašu nemaštovitost pretvoriti u šik pariški izgled.

Ešli Olsen, Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A, ako se možda radi o petku, te nakon posla poželite da izletite sa prijateljicama na piće – Džej Lo je inspiracija za vas. Svoju dugačku belu košulju lako možete pretvoriti u ‘haljinu’, te uz nju samo obuti dobre duboke čizme. Torbica bi, naravno, trebalo da bude interesantna i upečatljiva, tako da ceo autfit bude potpun, jer ćete primećeni biti svakako.

Džej Lo, Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je košulja vrlo otmen i formalan komad, to ne znači da ne može da se nosi u kežual varijanti, tako da je sve češće viđamo kako je, poput Hejli Biber, nose i na sportski šorc. Možda idete u teretanu ili na trening, a možda jednostavno na piknik u parku, a treba vam nešto što opušteno lebdi oko vašeg tela. Izaberite svoju omiljenu belu košulju, baš onog materijala koji ‘hladi’, šorc i kačket i spremni ste na sve.

Hejli Biber, Foto: LESE/RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, nisu svi fanovi ovog popularnog modela, te se možda držite strukirane verzije. Nikakav problem! Manekenka Karli Klos nam je pokazala kako uska košulja uz pantalone zelene boje može da izgleda elegantno, profesionalno, ali sasvim dovoljno seksi da se svi okreću za vama.

Ona nosi i jednostavne crne baletanke u špic i veliku torbu iste boje, a uz ovu kombinaciju bi odlično išla i šarena svilena marama oko vrata.

Karli Klos, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram