Hrvatica koja mi je vratila želju da se sređujem svaki dan

Lidija Lešić Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Postoje te neke žene zbog kojih se pogledam u ogledalo i kažem sebi – svašta Ivana, sram te bilo. U poslednje vreme, posebno od kad je hladnije i duva košava, ujutru nemam baš nikakvu inspiraciju da se sredim za posao. Najlakše je da uskočim u neke od farmerki koje imam i navučem dobar ili neki najobičniji džemper, cokule na noge i ćao. I onda slučajno naletim na Instagram žene koja se zove Lidija Lešić i bude me blam od sebe same. To da li će ti neka influenserka nametnuti nerealne ideale o lepoti i modi, dosta zavisi i od tebe. Mene je ova žena pokrenula da prevaziđem jutarnju lenjost. Lidija Lešić je manekenka, influenserka i ima svoj modni brend.

„Stil je nešto što se gradi, raste i razvija zajedno s nama. Mogu reći kako je na moj stil definitivno traga ostavio Milano, ali i Los Angeles. Obožavam sportsku eleganciju i zapravo su mi najdraže nekakve casual kombinacije uz pomaknute detalje. Uz dobar jeans, beli T-shirt ili oversized belu košulju postoji bezbroj mogućnosti“, rekla je Lidija za hrvatsku Graziu.

Kako je objasnila, ne robuje trendovima i brojne je zaobišla, a ključni komadi su joj uvek: dobar jeans, kvalitetna bela košulja, beli i crni T-shirt, oversized sako, duži mantil, večna crna kožna jakna, bele i/ili crne starke, lepe crne, bele ili bež salonke, basic kačket i crni šešir.

„Smatram da se više novca treba uložiti u cipele i dobru torbu jer to je ono što će i najobičniji outfit učiniti zanimljivijim i lepšim. Birajte klasične, bezvremenske komade i boje i ne podležite uvek trendovima. Skidati lutke iz izloga ne znači imati stila“, kaže Lidija.

Pogledajte neke od njenih kombinacija koje su me inspirisale.

***

Bonus video: Gotije na Nedelji mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram