Izdanja sa dodele Zlatnih globusa koja su čista fantazija

kejt Hadson
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Dodela Zlatnih globusa donela nam je dozu glamura koji nam je nedostajao, uprkos tome što je održana velikim delom u virtuelnom svetu. Holivudske zvezde su se potrudile da zablistaju, iako su ostale u svojim domovima. Donosimo najbolja izdanja sa ovogodišnje svečanosti.

Dok američki mediji pišu kako je dodela Zlatnih globusa postala nepotrebna, kako je bila dosadna i kako su brojni autori oštećeni, modna izdanja sa ceremonije su ipak bila uzbudljiva.

Pročitajte još:

Glumice su se u toaletama javljale iz svojih domova, ali je očigledno da su za njihove pažljivo promišljene autfite angažovale čitav tim stilista i šminkera. Dakle, to je bilo daleko od „kućnog izdanja“.

Nekima se trud isplatio – zbog bajkovitih haljina, ove glumice zaslužuju da se nađu na svakoj listi najbolje obučenih zvanica sa dodele Zlatnih globusa.

Anja Tejlor Džoj

Prelepa glumica koja je postigla planetarni uspeh nakon serije o šahu, izgledala je kao boginja u smaragdno zelenoj Dior toaleti. Ovo izdanje je ono koje će se pamtiti i koje bi svima oduzelo dah na crvenom tepihu. Boja divne haljine sa dubokim dekolteom savršeno se stopila sa Anjinim porcelanskim tenom, a ogrtač je priča za sebe.

Rozamund Pajk

Očekujemo da će bob ove odlične glumice uskoro postati frizura koju će mnogi želeti. A uz nju se savršeno uklopila lepršava, otkačena i avangardna Molly Goddard haljina, kao i glomazne čizme.

Kejt Hadson

Glumica je izgledala elegantnije nego ikad u Louis Vuitton toaleti sa spuštenim ramenima i kaišem – detaljem koji je zaista transformisao ovaj inače klasičan autfit. Njena frizura u stilu starih holivudskih diva samo je dopunila utisak čistog luksuza.

Ema Korin

Ona je oživela princezu Dajanu, a na dodeli Zlatnih globusa izgledala je poput firentinske princeze, u veoma hrabroj Miu Miu haljini. Uz njenu kratku kosu, neobična kragna i kroj toalete još više su došli do izražaja.

Džulija Garner

„Veliki Getsbi“ sreće letovanje na francuskoj rivijeri – tako bismo opisali Prada haljinu ove glumice. Crno i belo kombinacija nikada nije izgledala sofisticiranije, posebno uz crveni karmin i zanimljivu frizuru.

El Faning

Nežno, svilenkasto, delikatno, nebesko. Gucci toaleta ove glumice bila je sve to. A uz divne detalje u vidu „nakita“ na leđima i bratelama, haljina je postala čist glamur.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram