Haljina s Pesme Evrovizije o kojoj priča ceo svet: Voditeljka stajlingom oduvala sve

evrovizija
Foto: Dymond/Thames / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fantastična kreacija.

Sinoć je održano prvo polufinale Pesme Evrovizije, a sprski predstavnik Luke Black se plasirao u finale. Brojni učesnici su, po običaju, privukli pažnju ekstravagnatinim stajlinzima, ali posebno mesto zauzela je jedna od voditeljki. U pitanju je Aleša Dikson, TV voditeljka i pevačica koja je stekla slavu kao članica hip hop grupe Mis-Teek. Kasnije se dodatno proslavila kao članica žirija šou programa „Britanija ima talenat“. Ona je sinoć oduševila publiku u fantastičnoj pink haljini sa velikom crvenom mašnom u gornjem delu.

Foto: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

Ona je uz glumicu Hanu Vadingem i ukrajinsku umetnicu Juliju Saninu vodila ovogodišnje takmičenje „Pesma Evrovizije“ koje se održava u Liverpulu.

Lepa pevačica nažalost imala je teško detinjstvo.

Rođena je 7. oktobra 1978. godine, a kada je imala četiri godine, njeni roditelji su se razveli. Kako je sama priznala, to joj je teško palo, a njen život je nadalje bio prilično traumatičan.

Naime, od osme do 10. godine posmatrala je kako njenu majku zlostavlja partner.

„Bilo je užasno videti da se to dešava mojoj mami, a nema ništa gore kad kao dete ne možeš da zaštitiš osobu koju voliš najviše na svetu“, izjavila je jednom prilikom.

Ipak, nikada se nije ustručavala da govori o problemima sa kojima se suočila, ali je istakla i da ju je sve to učinilo boljom mamom.

„Želim da budem sigurna da moja deca nikad ne budu izložena stvarima koje sam ja videla“, priznala je.

Aleša je od 2012. godine u ljubavi sa koreografom Azukom Ononjeom, za kog se 2017. godine udala. Danas njih dvoje imaju dve ćerke i važe za vrlo skladan par.

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram