Gucci haljina Due Lipe je definicija sirovog seksepila

Dua Lipa; Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kombinacija kože, crvene čipke i providne tkanine u interpretaciji modne kuće Gucci i Due Lipe nije za svačiji ukus, ali ovih dana svi pričaju o toj jednoj haljini koja na nov način definiše sirov seksepil.

Dua Lipa češće oduševljava obožavaoce svojim modnim izdanjima nego pesmama koje peva. Ovih dana je osvanula na naslovnoj strani magazina Elle i to u dva različita autfita. Na jednoj naslovnici nosi seksi Gucci haljinu, a na drugoj – ništa.

Gucci haljinu koja kombinuje kožu, crvenu čipku i providan materijal i ima dubok šlic u donjem delu teško da može da iznese bilo ko, posebno s obzirom na to da se providi baš onaj nezgodan deo, koji je Lipa rešila roze gaćicama.

Dua Lipa
Dua Lipa; Foto: Elle

Na drugoj naslovnici istog magazina pevačica je gola, a telo je prekrila šarenom gitarom koja je bila „modni detalj“ na poslednjoj couture reviji modne kuće Moschino.

Dua Lipa; Foto: Elle

Osim provokativnih naslovnih strana snimljen je i editorijal u kojem je izdominirala slojevita, fenomenalna ali nenosiva haljina Marca Jacobsa.

U intervjuu za časopis pevačica je otkrila da dane u izolaciji uglavnom provodi u trenerci, a pohvalila se i da je sama osmislila stajlinge i napravila frizuru i šminku za promo fotke svog novog albuma „Future Nostalgia“ koji je izdala pre dve nedelje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram