Gola venčanica zbog koje su čuvenu influenserku stavili na stub srama

Instagram, Ellie Gonsalves

Izbor za koji treba puno hrabrosti.

Izbor venčanice je velika stvar za devojke širom sveta.

Manekenka Eli Gonsalves pronašla je savršenu venčanicu, iako pomalo nekonvencionalnu. Odlučila je da veliko otkriće haljine podeli sa pratiocima na Instagram profilu. Međutim, neki od njih nisu bili oduševljeni izborom, a pojedini su otišli korak dalje i prokomentarisali Elin stajling na vrlo neprijatan način.

Eli Gonsalves je 33-godišnja manekenka, glumica i influenserka iz Australije. Ona je prikupila više od milion pratilaca na Instagramu tako što je delila zanimljivosti iz svakodnevnog života. Nedavno je svoj profil obogatila i snimcima sa raskošnog venčanja.

Među snimcima i fotografijama koje je Gonsalves podelila, bio je i jedan video koji su pratioci smatrali prilično kontroverznim. Na snimku se vidi srećna mlada kako ulazi u kratkoj beloj haljini od čipke. Ona se potom osmehuje i pozira za kameru, kao i za svog supruga koji se ne vidi na snimku. „Lice mog muža kada me je video u ovoj haljini otkrivenoj tek na našem venčanju“, napisala je.

Iako se Elinom mužu dopala haljina, drugi ljudi su bili manje oduševljeni njenim izborom. Neki od manekenkinih pratilaca smatrali su da je haljina neprikladna za venčanje.

„Žao mi je, ali ovo nije dobra haljina za venčanje“, napisala je jedna od njih, dok je neko drugi postavio pitanje – „lepa spavaćica, ali gde je haljina?“

Elu naravno komentari nisu nimalo pomerili. Kasnije je odlučila da objavi još jedan kratak video na kome se može videti kako pleše na svom venčanju i uživa u zabavi. „Moj odgovor ljudima koji se ljute širom sveta zbog moje gole venčanice“, napisala je vesela mlada u objavi.

***

Bonus video: Nail Masterclass – Hilton

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram