Farmerke koje će biti ključni modni trend na jesen – a i duže

Foto: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Baggy model postaje broj jedan u jesenjim trendovima.

Vreme uskih, skinny modela je prošlo, makar u ovoj sezoni. Na scenu su stupile široke, ležerne farmerke koje su već počele da nose trendseterke.

Farmerke se nose u svim sezonama, a kako se približava jesen, ovaj modni komad baggy kroja postaje apsolutni broj jedan. Farmerke širokog kroja vrlo brzo su zauzele glavnu reč u uličnoj modi, a modeli sa kraćim nogavicama, prozvanih „louche“, pojavili su se na revijama brojnih modnih kuća.

It devojke i trendseterke prošetale su široke farmerke, pa se tako Hejli Biber, Dua Lipa, Điđi i Bela Hadid ne odvajaju od svojih omiljenih primeraka koje su maštovito uklopile u sopstvene prepoznatljive stajlinge.

Baggy model je odličan za dnevni look u kombinaciji sa patikama, večnom „običnom“ belom majicom, ali i kožnom jaknom ako je hladnije vreme.

Bela Hadid je nedavno prošetala ovaj komad u beloj boji, a kao odličan kontrast, iskombinovala je farmerke sa topom.

Za posao ili malo otmeniji stajling kombinujte ih sa sakoom, a za veče je dovoljno da dodate sandale na štiklu.

Stajlinzi slavnih mogu da vam posluže kao odlična inspiracija.

***

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram