Farmerke Džej Lo kriju kilograme, ističu obline i nećete ih skidati

Dženifer Lopez
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U njima nećete morati da uvlačite stomačić.

Dženifer Lopez pojavila se u farmerkama koje nema kome dobro ne stoje, a poseban im je plus što vizuelno stanjuju i izdužuju figuru.

Legendarna Džej Lo možda je imala brojne gafove kada je reč o izdanjima za crveni tepih, ali kada je reč o kežual kombinacijama – tu je stilizovana bez greške. U prilog tvrdnji je i njen poslednji look, kada su je paparaci uslikali tokom šetnje sa Benom Aflekom.

Par je delovao zaljubljeno kao prvog dana, ali je Džej Lo bila ta koja je posebno privlačila pažnju. Lepa pevačica gotovo blista u poslednje vreme, čime je jasno koliko je prija brak sa glumcem. Takođe, svoju figuru dovela je do perfekcije, što su posebno istakli odevni komadi koji su naglasili njene obline na najlepši način.

Dženifer Lopez
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U ovom slučaju, posebno su nam zapale za oko farmerke, ne samo zato što je to njen omiljeni model koji svakoj ženi dobro stoji, već i što ovakav džins ima moć da prikrije višak, pogotovo na stomaku i da utegne tamo gde treba, stvarajući savršenu figuru u obliku peščanog sata.

Farmerke visokog struka i širokih nogavica posebno su dobar izbor za toplije vreme jer se ne „lepe“ uz noge, a dobro izgledaju i uz patike i uz visoke potpetice i platforme. Takođe ih možete nositi i na posao, i u šetnju, i u izlazak u grad jer se savršeno kombinuju sa bluzama, sakoima, običnim majicama i topovima, piše Wanted.

Džins sa širokim nogavicama, pogotovo modeli poput ovog koji nosi latino diva, dobro stoje i visokim i niskim devojkama, i ne zamerite nam kada kažemo da toliko dobro kriju i eventualni „višak“, da možete bez griže savesti da uživate u slatkišu više.

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram