Dunja Jovanić u savršenom odelu za dejt i kafu sa drugaricom

Dunja Jovanić Foto: Instagram/imfashionbabe

Popularna srpska blogerka Dunja Jovanić odlično nosi moćno odelo za novo doba - u kojem se žena oseća istovremeno moćno, ali i jako udobno.

Odela, setovi, kompleti – čini se da je odeća „u paru“ dominirala trendovima prethodnih sezona.

I ne čudi, jer odeća koja je namenski usklađena uklanja mozganje oko kombinovanja boja i dezena, a njena simetrija prija oku i daje nam taj efekat instant doteranosti.

Sve je počelo naravno od nagle popularizacije odela, tradicionalno muškog modnog izraza koje su žene iznova prisvojile. Odela se sve češće pojavljuju na crvenom tepihu i sličnim događajima, ali su postala i deo naše svakodnevice.

Žene se u njima osećaju seksepilno i moćno, a ona od laganijih materijala lako možete poneti i u šetnju ili na kafu.

Pročitajte još:

Ali nisu samo odela uparena odeća koju žene vole da nose – popularnost raste i kombinaciji suknje i sakoa, bermuda i sakoa – a da ne pričamo o trenerkama, koje su „eksplodirale“ tokom korone. Pleteni kompleti su takođe trend koji su mnoge žene probale, a jedan je prošetala i Irina Šajk.

Dakle, zaključak je da „odela“ ne moraju biti samo sako i pantalone, već dva komada bilo kakvog kroja – bitno je samo da su iste boje, a poželjno i materijala. Srpska blogerka Dunja Jovanić ponela je jedno baš takvo „odelo“ za novo doba, koje je naizgled sportsko ali se lako može obući i za posao.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)


Dunja je sjajno uparila Mona mantil midi dužine, spuštenih ramena – pomak od tradicionalnog kroja koji izgleda fenomenalno. Posebno se ističu manžetne, koje savršeno dopunjuju Dunjine Mona široke pantalone. U pitanju su najlepše „vojničke“ pantalone koje smo videli u skorije vreme, sa džepovima i kaiševima na pravim mestima. Daju taj cyberpunk utisak moderne modne ratnice.

Oba komada su iz Mona pre-spring kolekcije – mantil košta 18.990 dinara, a pantalone 12.990 dinara.

Dunja je mantil i pantalone ukusno stilizovala sa klasičnom belom rolkom i Nike Air patikama. Bela torba i suptilan zlatni nakit su aksesoari koji savršeno upotpunjuju ovaj autfit.

Svakako nam je dala odličnu ideju – uparite svoj mantil sa pantaloma šireg kroja i patikama, za kombinaciju idealnu za užurban dan.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram