Dolores je Srpkinja iz Novog Sada koja je lepotom osvojila Kanadu

Dolores Golijan Foto: Printscreen Instagram/ lola_golijan

Studira filozofiju i psihologiju i očarava lepotom.

Novosađanka Dolores Golijan, koja je rođena u Vankuveru u Kanadi, lepotom je očarala daleku severnu zemlju.

Na takmičenju „Mis sveta Kanada“, koje je održano krajem prošle godine, u konkurenciji 50 takmičarki osvojila je dve prestižne titule – „Miss fashion model“ i „Mis fotogeničnosti“ i ušla u top 15 najlepših.

„Bila je žestoka konkurencija. U finalnom takmičenju u igri za prestižne titule bilo je 50 devojaka. Ostvarila sam plasman među petnaest najlepših i na kraju ponela dve prestižne titule. Ovo je za mene novo i prelepo iskustvo, koje će mi zauvek ostati u lepom sećanju“, rekla je Dolores za RTV.

Ova prelepa devojka je veći deo života provela u Kanadi, ali je u Novom Sadu završila osnovnu školu i gimnaziju. Zatim je odabrala studije psihologije i filozofije na prestižnom fakultetu Britanska Kolumbija.

„Psihologija je fascinantna i htela bih da saznam više o umu i da pomognem drugima kojima je to potrebno. Mislim da je ovo inspirisano mojim volontiranjem za dve linije na kojima pružam emotivnu podršku ljudima“, rekla je ranije za srpske medije.

Paralelno s obrazovanjem, Dolores se bavila i manekenstvom. Radila je revije na domaćim nedeljama mode, ali i u Milanu i Vankuveru. Ipak, za najveći uspeh u modelingu smatra to što se pet puta pojavila u magazinu Vogue.

Dolores je takođe ambasadorka grupe „After Breast Cancer“ koja se fokusira na pomoć ženama obolelim od kancera – a kaže da joj je to posebno važno jer je njena majka bila u takvoj situaciji pre nekoliko godina.

Najveća ambicija prelepe Srpkinje je da postane psihoterapeutkinja ili forenzička psihološkinja.

***

BONUS VIDEO: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram