Dala više od 65.000 dinara za Dior kalendar – kad ga je otvorila doživela šok

Foto:tiktok/@inna_turadzhyk

Ne vredi toliko!

Ina je Ukrajinka je koja je odlučila da se časti malom dozom luksuza kupivši viralni Diorov praznični kalendar u vrednosti od gotovo 65.000 dinara.

Ali, ostala je u šoku kad je otkrila što je unutra, piše The Sun, a prenosi Index.

Ina je na TikToku uzbuđeno podelila otvaranje skupocenog kalendara, a iza prvih nekoliko prozorčića skrivala su se minijaturna izdanja proizvoda koji su delovali poput običnih uzoraka koje dobijete u prodavnici prilikom kupovine.

Među njima je bio sjaj za usne, minijaturna bočica parfema Miss Dior i Dior Girls kao i obična svetlucava zvezda.

Osim malih krema za lice i seruma, u kalendaru se nalazilo i nekoliko malih sveća, a iza poslednjeg, 24. prozorčića skrivala se još jedna sveća.

@inna_turadzhyk What you think about this calendar? #dior #unboxing #unpacking #adventcalendar #adventcalendar2022 #adventcalendaropening #dioradvent #cosmetics #makeup #parfum ♬ AIN'T GONNA STOP - Carol Kay

Iako je Ina zadržala svoje mišljenje o kalendaru, većina pratitelja složila se kako je kalendar preskup za ono što se nalazi u njemu, a Tiktokere je najviše zbunila količina mini uzoraka i sveća u kalendaru.

„Da nije taj poklon u 24. kutijici neka šala? Zar tri sveće dotad nisu bile dovoljne?!“, „Recite mi da nisam jedini koji je očekivao da za 24. dan ipak dobije parfem u punoj veličini“, neki su od komentara.

„Mislila sam da će možda dodati neko Diorovo rumenilo koje se sada traži, ili sjaj za usne, ali umesto toga imamo serume i kreme ili sveće“, komentarisala je jedna Tiktokerka.

***

BONUS VIDEO: Brze frizure za 3 minuta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram