Čitateljke Zadovoljne izabrale: Ovo je najlepša venčanica u 2023.

Foto: Shutterstock

Ovo je bila godina ljubavi.

Nekoliko naših poznatih mladih influenserki, glumica i manekenki stalo je na ludi kamen 2023.  i svaka je na svoj način zračila neverovatnom elegancijom.

Iako se većina držala nepogrešive klasike i tradicionalne bele haljine, svaka je tome dodala lični pečat i prilagodila venčanicu svom karakteru. Ipak, sve su izgledale kao Diznijeve princeze i oduševile su nas šarmom i elegancijom.

Ovo su venčanice koje je redakcija Zadovoljne izabrala kao najlepše u 2023, a na kraju teksta pogledajte ko je pobedio.

Antonina Petković

Ona je, kao velika modna znanica, održala pravu modnu lekciju. Bela haljina koja na prvi pogled deluje vrlo jednostavno je zapravo pravi modni dragulj. Tanke bretele koje vire iz prednjeg dela krojenog tako da se širi na gore, ali sečenog u polukrug taman ispod grudi, dovoljno da haljinu učini atraktivnijom, a zadrži svedeni izgled. Donji deo se ravno spušta prateći njenu figuru, uz nekoliko karnera koji svemu daju ležeran boho vajb.

Sve to je upotpunila jednostavnom punđom iz koje je virilo nekoliko ukovrdžanih pramenova i buketom poljskog cveća.

Una Krlić

View this post on Instagram

A post shared by UNA (@unakrlic)

Unina custom made venčanica je istakla njenu savršenu figuru, uz velike rukave u obliku cvetova i dugački plašt sa suptilnim natpisom forevermore, koji je potom skinula kako bi neometano đuskala i uživala u svom posebnom danu.

Njena elegancija nimalo nije zasenila izraženi seksepil poznate influenserke, već naprotiv, dokazala je da i bez tradicionalnih toaleta, ali i modernizovanih golih venčanica, možete izgledati poput prave princeze.

Miona Marković

Mlada glumica je pokazala da je tradicija i dalje u modi. Potpuno zatvoren gornji deo od čipke, uz dugačak veo koji je takođe bio obložen čipkanim detaljima. Podsećala je na holivudske dive poput Grejs Keli.

Eklektična haljina imala je jedan poseban detalj – dugačke rukave, koji su posebno privukli pažnju, jer podsećaju na haljine koje su nosile srednjovekovne dame. Tim izborom Miona je pokazala da odlično nosi spoj tradicionalnog i modernog, a prvobitni izgled venčanice odisao je romantičnim sentimentom nostalgije.

Vanja Ilić

Vanja je odabrala spektakularni kombinezon, sa detaljem u vidu ogromnog cveta, dok su nogavice i gornji deo izrađeni od svetlucave mrežice.

A sama ona ističe da ceo autfit kompletnim čine frizura i šminka, kao i crni nokti koji nisu česta pojava.

Tamara Redža

Naša prelepa doktorka je odabrala svedenu venčanicu, koja je ipak po mnogo čemu bila posebna. Jednostavni donji deo koji doseže do poda, upotpunjen je gornjim delom sa dubokim dekoletom i svetlećim cirkonima. Iako na prvi pogled vrlo jednostavan komad, Tamarina venčanica je sijala elegancijom.

Iva Jeremić

Bela, svilena i savršena. Sa otvorenim leđima i dovoljno uska da naglasi savršenu figuru mlade influenseke, Ivino bajkovito venčanje na Baliju upotpunila je i venčanica iz snova. A centralni deo je činio i dugački veo koji joj je davao izgled prave princeze.

Virdžinija Mihajlović

Mlada preduzetnica i ćerka jednog od naših najboljih fudbalera, Siniše Mihajlovića, udala se u venčanici koju je krasila čipka. Uska, sa dubokim dekoltom, smeo je izbor za mnoge, ali Virdžinija je uspela da iznese ovaj komad bez greške.

Anđela Jovanović

Mlada glumica se udala u beloj, dugačkoj korset haljini sa dubokim šlicem. Detalj koji je svima privukao pažnju su simpatični rukavi koji su sa korseta opušteno padali, kao i dugi veo koji je davao posebnu magiju.

Svetlana Bjelan

Naša poznata manekenka i influenserka, Svetlana Bjelan, održala je lekciju gracioznosti i elegancije. Njena jednobojna belo-bež slip haljina poslužila je kao venčanica koju će mnogi prekopirati. Tanke bretele, haljina do poda i opušteni dekolte je sve što je dovoljno za Svetlanu Bjelan. Uz dodatak šešira sa mrežicom, Svetlana je bila slika i prilika moderne pinceze.

A pobednica u ovom izboru bez konkurencije je bila Virdžinija Mihajlović koja je osvojila najviše vaših glasova. Kako se vama dopada?

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram