Ana Stanić providnom haljinom hipnotisala Sarajevo

Ana Stanić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Bacila nas je na kolena.

Sarajevo je bilo u žiži dešavanja poslednjih nedelju dana zbog Film Festa.

Mnoge poznate ličnosti su obogatile ovo dešavanje svojim prisustvom, a pored glumaca, neki od muzičara i pevača su takođe rešili da prošetaju crvenim tepihom.

Među njima je bila i Ana Stanić koja dobro zna da je manje više, te da je nekad potreban samo jedan komad da privučete na sebe sve poglede.

Upravo ovu teoriju potvrdila je svojim izdanjem na poslednjoj večeri Sarajevo Film Festivala kada se pojavila u „velikom stilu“. U mrežastoj „goloj“ haljini ispod koje je nosila samo crni bodi u kombinaciji sa papučama sa šljokicama za dnevnu varijantu, dok je za šetnju crvenim tepihom odabrala letnje čizme sa rupicama.

Braon končana haljina je bila kao skrojena za nju, a bodi je dodatno naglasio njeno vitko telo i učinio da kombinacija izgleda poput onih koje nose holivudske zvezde.

Ovo modno pojavljivanje je već izazvalo burne reakcije njenih pratilaca na društvenim mrežama, pa su se tako i pored mnogih pozitivnih komentara našli i neki koji su pevačici zamerili njen suviše izazovni autfit.

Mi smo već navikli da Ana ume da šokira, ali i da je u stanju da iznese ono što bi malo koja lepotica mogla, tako da možemo da kažemo samo: Wow!

***

Bonus video: Predstavljeni novi modeli modne kuće Gotije na Nedelji mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram