10 savršenih kamel kaputa koje ćeš stvarno nositi zauvek

Foto: : Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikad ne izlazi iz mode.

Malo koji odevni predmet ima toliko kultni status kao kamel kaput. Dolazi u prepoznatljivim bež nijansama i osnova je dobrog zimskog ormara bez obzira na vaše godine ili stil.

Kamel kaput je u modnim magazinima „staple piece“, a u životu je više nego praktičan. Dnevni kombinacije čini elegantnijim, a najbolji je saveznik večernjih haljina.

Ako u nešto vredi uložiti, to je definitivno ovaj model kaputa. Nosiće se ove i sledeće zime, ali i za narednih 30. Poput bele košulje i farmerki, kamel kaput jednostavno prevazilazi sve trendove u odevanju – zaista je večan.

U aktuelnim ponudama radnji u Srbiji pronašli smo kvalitetne kamel kapute, izrađene od materijala koji traju, s krojevima koji većini žena dobro stoje.

Pogledajte naš izbor.

U modnom svetu prva asocijacija na kamel kaput je italijanska kuća Max Mara. Njihov klasičan model ima savršenu kamel nijansu, istaknute revere i pojas – a sinonim je dobrog stila i ukusa.

Foto: Miamaya, 86.390 RSD

Ukoliko više volite ravan, potpuno minimalistički kroj, Guess ima savršen model (Fashion&Friends). Takođe, ova dužina kaputa čini čuda za autfit.

Foto: Fashion&Friends, 26.360 RSD

Massimo Dutti ima model koji je hibrid kišnog mantila i kaputa – a sačinjen je od 70 odsto vune. Ovaj vuneni mantil spaja najbolje od dva sveta i izgleda fenomenalno.

Foto: Massimo Dutti, 34.990 RSD

Elegantni Tiffany kamel kaput ima dramatičnu kragnu, što će vam dati zanimljivu siluetu. Uz poslovne kombinacije izgledaće odlično.

Foto: Tiffany, 18.590 RSD

Svetliji Karl Lagerfeld kaput (XYZ) ima zanimljive detalje u gornjem delu, koji izgledaju jako prefinjeno. A tu je i broš – inspiracija kako da kaput učinite još glamuroznijim.

Foto: XYZ, 66.990 RSD

Domaći brend Mona ove sezone ima dramatičnu verziju kamel kaputa. Krasi ga vojnički kroj i istaknuti džepovi, a strukiran je na odličnom mestu.

Foto: Mona, 39.990 RSD

Veliki džepovi izgledaju sjajno i na Michael Kors veriji kamel kaputa (Remiks). U pitanju je udoban, ušuškan kroj luksuznog bademantila od vune, koji obožavamo.

Foto: Remiks, 63.090 RSD

Ako obožavate neobične komade, koji takođe mogu da prođu i kao klasika, Benetton ima zanimljiv model. Kaput ima bočno kopčanje i zvonaste rukave, a oduševiće minimaliste.

Foto: Benetton, 35.590 RSD

Najzad, dva pristupačna high street kamel kaputa sa jako dobrim sastavom. Oba su napravljena 50 odsto vune, što znači da dobro greju i da će trajati.

Zara model s duplim kopčanjem je u nežnijoj bež nijansi, dok LC Waikiki ima duži kaput u tonu koji vuče na oker.

Foto: Zara, 9.990 RSD
Foto: LC Waikiki, 10.099 RSD

***

BONUS VIDEO: Majdini autfiti za pet dana putovanja – šta da spakujete

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram