Ljubavni život Tejlor Svift je ljubavni život svake od nas

Foto:TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ne, ne mislim da smo sve imale sreću da dejtujemo Harija Stajlsa, onog lepog plavušana iz „Normalnih ljudi“, Džejka Džilenhala, Džoa Džonasa (mada, nije izvesno da je to neka sreća), Toma Hidlstona i Tejlora Lautnera. Mislim na to da smo, hajde da to tako nazovemo – sve mi imale razne faze.

Kako drugačije nazvati činjenicu da je ova diva koja svojeručno može da zatrese čitav svet šoubiza, mode, autorskih prava, pa sada i NFL-a, prvo dejtovala slatke momke, poznate kao i ona, one iz „tako-treba-mama-bi-bila zadovoljna“ faze koju je imala svaka od nas, zatim se skrasila na selu uz dečka koji tako dobro izgleda u kariranom džemperu, somotskim pantalonama i Hanter čizmama (a znamo da somotske pantalone NIKOM ne stoje), zatim potonula uz dečka od skandala, da ne kažemo „raspada“ u vruću, ali srećom kratku aferu, i na kraju našla jednog lepog, krupnog, brkatog drvoseču koji je slučajno i uspešan sportista (naravno, u odnosu na nju vrlo neuspešan, bukvalno betica) za koga joj sada predviđaju ni manje ni više nego – brak, krdo dečice i idilu na pokošenoj travi kanzaških stepa.

Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hajdemo redom:

Tip koji je s vama raskinuo SMS porukom

Foto:BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li sve mi imamo tipa koji nas je ostavio putem SMS poruke? Ja imam, poruka je glasila: „Imam devojku od petka“. Bili smo zajedno mesec dana, dolazio mi je u posetu dok sam bila u bolnici, rezao mi filmove… sve u svemu, meni je to izgledalo kao neka veza… dok mi nije javio da ima devojku.

E, tako je i Tejlor imala Džoa Džonasa, i po svemu što sada vidite tokom njegovog razvoda od Sofi Tarner, sretnica se spasila bede, jer je Džo raskinuo s njom u 27 sekundi telefonskog razgovora. Sada je došlo vreme da osveta je slatka i TS je najbolja drugarica i kažu, pravna savetnici Džoove sad bivše žene Sofi.

Tip koji je sladak i sve je s njim OK, ali nema hemije

E, tako je bilo našoj Tejlor sa Tejlorom Lautnerom. Izlazili su tri meseca, ništa se specijalno nije događalo, frendzonovala ga je i to je to. Svaka od nas je imala drugara s kojim je probala da od strava drugarstva napravi vezu (ili je bar imala drugara koji je to želeo s njom) i svi znamo kako se to završava. It’s not nice.

Stariji tip

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Heartbreak (@heartbreak.run)

Ako preskočimo par anonimusa, dolazimo do pravog mmmMuškarca, značajno starijeg od nje, a tako zgodnog i iskusnog – Džejka Džilenhala. Posle serije vršnjaka, zar curi ne prija neko ko će se zaista pobrinuti za nju? Takav će vam sigurno slomiti srce time što će svoju sreću potražiti negde drugde nakon što vas je ostavio da ludite za njim. Zvuči poznato? Kako to kaže naša boginja Tejlor:

„Hello, Mr. ‘Perfectly fine’ How’s your heart after breaking mine? / Mr. ‘Always at the right place at the right time,’ baby“.

“Hello Mr. ‘Casually cruel,’ Mr. ‘Everything revolves around you’ / I’ve been Miss ‘Misery’ since your goodbye and you’re Mr. ‘Perfectly fine.’”

Tip koga bi obožavala vaša mama

Posebno ako ste Amerikanka i ako je tip iz Klana Kenedi, koji je bukvalno američka kraljevska porodica. Mladi Konor (od koga je Tejlor bila starija) navodno ju je inspirisao da čak kupi kuću u blizini imanja Kenedijevih, ali nije dugo trajalo. Pogodite ko se smorio prvi?

Konor Kenedi
Foto: Paul Adao / INSTAR Images / Profimedia

Prom king

Foto:MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hari Stajls je njena verovatno najpoznatija veza, neko koga ona ne bi trebalo da ugrožava budući da je i sam hiperuspešan u istoj branši. Navodno su se posvađali tokom jednog putovanja, i navodno je on ispiracija za ceo jedan album – sada već antologijski 1989.

Duga veza koja je duga veza sve dok to više nije

Dolazimo i do njene zvanično najduže veze – Džo Alvin, ne tako loš glumac koga ćete najpre znati po seriji „normalni ljudi“, visok, plav, Englez, lepo vaspitan… ma, budući muž za poželeti. Sem kad to nije. Bili su zajedno godinama, pričali o braku i deci, ali nije se desilo. Zašto, neka ostane njihova intima, ali da li vam zvuči poznato – dečko koji je bukvalno materijal za budućeg muža, sve ide u tom smeru, svi misle da će to da se desi, ali na kraju ostaje samo gomila uspomena za baciti u smeće? Da, i meni zvuči poznato – isto je bio plav i visok, i sada srećom usrećuje neku drugu ženu – neka im je sve ravno do ulcinjske rivijere.

Džo Alvin
Foto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bad boy/rebound boy

Foto:Daniel DeSlover / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako zanemarimo Džona Majera, (jer šta joj se uopšte tad desilo?), ultimativni bad boy ljubavnog života Tejlor je ovaj „raspad“, roker, skandal-majstor, za kojim je navodno poludela, ali je to trajalo dva i po minuta. Sve dok nije došla sebi i shvatila da se tako možda leče rane, ali se s takvim tipom definitivno ne živi jer on pola vremena ne zna gde je.

Forever guy

Foto:NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I sada dolazimo do stvarno omiljenog, masnjikavog, krupnog, brkatog i zamamnog NFL međeda iz Kanzasa – Trevisa Kelsa. Ona već sada legendarna Tiktok teorija govori da će to biti frajer za koga će se Tejlor udati. Već se družila s njegovom mamom, postala BFF sa ženom njegovog kolege iz tima, bodri ga na utakmicama… sve je savršeno (previše savršeno?)

Foto:TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Možda će to biti Pravi, možda i neće, ali u svakom slučaju ako niste čuli za „Dusty Ex-Boyfriend“ efekat, vreme je da uđete u taj hram pop-kulture. Dakle, po teoriji tiktokerke Erike : „Ako se nalazite u dugoj, vrlo neispunjavajućoj vezi (Džo Alvin), onda raskinete i posle toga dejtujete potpunog luzera (Meti Hili) posle toga ćete sigurno upoznati svog muža (Kels).

Teorija je radila na autorki teksta – nećemo u detalje, ali posle tog visokog plavog momka, bio je tu jedan potpuni luzer s političkim ambicijama obrnuto proporcionalnim talentu, posle čega se stidljivo pojavio – muž.

Ako se ovo potvrdi i kod naše boginje Tejlor, bolje vam je da potrčite i brže bolje nađete svog luzera, jer znate šta sledi.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram