Trenirajte kao Dženifer Lopez – vežbe za izvajano telo

Dženifer Lopez
Dženifer Lopez, Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Vežbe za izvajano telo – kakvo ima Dženifer Lopez – nisu tajna. Dejvid Kirš, selebriti fitnes trener, otkrio je tajnu fit forme latino dive i sad možemo i mi da treniramo kao Džej Lo.

Ako ste od onih koji se pitaju kako to Dženifer ostaje u formi i šta je tajna njenog izgleda – sada slede odgovori na ta pitanja. Dejvid Kirš, trener iz Njujorka, otkriva detalje o tome kako poznati postižu tako izvajano telo.

Trenirajte kao Dženifer Lopez

U jednom intervjuu Dejvid, koji trenira i Keri Vađington i Kejt Apton, kaže da razlika između dobrog trenera i onoga koji to radi za pratioce na Instagramu (pristup za koji napominje da je raširen u njegovoj industriji) jeste intuitivno razumevanje onoga što je pojedincu potrebno fizički, mentalno i duhovno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Kirsch (@davidkirsch)

“To je ono što često nedostaje – frustrirajuće je što se ovaj aspekt treninga krije i prećutkuje”, kaže on. Tako da izgled i kako se Dženifer oseća nije samo zbog vežbanja. Različiti faktori ulaze u igru, uključujući način života, ishranu, stres, pa čak i vrstu ljudi kojima je neko okružen.

Vežbe za izvajano telo

“Dženifer je pedantna u pogledu jela, spavanja i generalno o svemu u svom životu”, kaže on.

“Nije u pitanju samo fizički nivo – radi se o transformaciji svakog aspekta vašeg života. Dženifer i ja puno hodamo, radimo i hodajući čučanj, koji je odličan za unutrašnju stranu bedara i zadnjicu. Tu su još i ‘mrtvo dizanje’ jednom nogom i boks”, kaže poznati trener.

Osim toga Kirš uvek uključuje elemente pilatesa u trening.

“U njene treninge ubacujemo cardio, pliometriju, celo telo i donji deo tela – oni su vrlo, vrlo intenzivni i ona shvata sve vrlo ozbiljno”, dodaje.

Ali to nije sve! Osim ovako raznovrsnih treninga, tu je i zdrava ishrana. Iako je poznatima definitivno lakše da žive takav život, svodi se na to da je važno barem nešto činiti za sebe i svoje zdravlje, i bolje raspoloženje.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram