![Hejli Biber](https://zadovoljna.nova.rs/wp-content/uploads/2022/02/02/1643800918-profimedia-0612889224-750x422.jpg)
Hejli Biber je na TikToku podelila recept za pica tost, a taj video ima više od 2,2 miliona pregleda. Savršen recept kad nemate previše vremena, a komentari onih koji su ga isprobali su fenomenalni.
S obzirom na to da je osnova recepta hleb, može se jesti i za doručak. Ako nemate neke sastojke, zamenite ih onim što imate u kući – vrstu hleba, sira ili dodajte pesto, svež bosiljak.
Sastojci
Paradajz
Maslinovo ulje
Sok od limuna
So
Hleb od kiselog testa
Ulje od tartufa
Burrata sir
Marinara sos
Parmezan
Origano
Sušena i mlevena crvena paprika
Priprema
Zagrejte rernu na 200 stepeni.
Isecite paradajz na sedam kriški. Stavite kriške na tanjir i prelijte ih s dosta maslinovog ulja, malo limunovog soka i soli. Ostavite da se marinira.
Za to vreme namažite maslacem sedam parčića hleba sa obe strane.
Prelijte jednu stranu svakog komada hleba uljem od tartufa.
Tostirajte svaku krišku hleba na ringli dok ne porumeni sa obe strane.
Na svaku krišku dodajte burata sir.
Na svaku krišku stavite jednu krišku paradajza prelivenu maslinovim uljem, limunovim sokom i solju.
Zagrejte nekoliko kašika marinara sosa.
Doajte nekoliko kapi ulja od tartufa na svaku krišku hleba.
Pecite na plehu obloženom aluminijumskom folijom dok se burata malo ne otopi.
Svaki komad tosta pospite sveže narendanim parmezanom, pa vratite u rernu dok se parmezan ne istopi.
Prelijte svaki komad tosta kašikom zagrejanog marinara sosa, sveže naribanog parmezana, origana i sušenih paprika.
@haileybieber Had to share my quick easy Pizza Toast ✨✨
♬ GOOD VIBES - Ellen Once Again
***
Bonus video: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu
***
Pratite nas i na društvenim mrežama: