Recept za napitak ruskog travara Glubokog koji zaustavlja sve stomačne tegobe

Vsevolod Belousov / Panthermedia / Profimedia

Lekoviti napitak.

Nar ima brojne blagodeti za naš organizam. Ali, dok se u ishrani najviše koriste semenke, kora nara je nepravedno zapostavljena. A ona je neverovatno lekovita, pogotovo za stomačne bolesti, o čemu je svojevremeno pisao i poznati ruski travar Gluboki.

Koristio ga je i sam Hipokrat, a ovaj neverovatan lek pomoći će vam kod svih stomačnih infekcija i oslobodiće vas crevnih poremećaja.

Najpre je ruski travar G. I. Gluboki 1996. godine patentirao lek, čemu je prethodila obavezna provera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibiranja patogene bakterije “in vitro”.

Potom je u decembru 1999. godine u “Ruskom vesniku” objavljen članak “Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama” koji je napisao Gluboki, a u kom je i napisan recept patentiranog sredstva za lečenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slepog creva (bez hirurške operacije), salmoneloze – preparatom od suvih kora nara za samo pet sati.

Zato je sada pravi trenutak da osušite kore nara i da ih čuvate u svojoj kućnoj apoteci.

Pogledajte kako da pripremite i konzumirate čaj od kore nara prema receptu ruskog travara Glubokog.

On tvrdi da ćete ovako izlečiti dijareju i salmoneloze u potpunosti za svega pet sati.

Kako se pravi čaj od kore nara? 

Foto:shutterstock

„Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnicom i ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Nakon toga može da se pije. Kore ne bacajte. Šolja sa preparatom treba da stoji pored bolesnika.

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje preparata. Nemojte ga cediti. Ponovo poklopite tacnicom. Ako nakon 10 minuta osetite olakšanje i bolje vam je, znači da je u pitanju običan proliv i njegovo lečenje je završeno. Možete slobodno izaći iz kuće“, napisao je Gluboki tada u „Ruskom vesniku“, piše 24 sedam.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram