Fotkaj svoju najkreativniju palačinku i osvoji neodoljiv Nutella paketić

Foto: Promo

Kako vi jedete Nutellu? Na palačinkama ili kašikom?

Miks lešnika i kakaa u savršenom spoju koji čini Nutellu, ljude jednostavno – usrećuje. Kako vi jedete Nutellu? Opcije su zaista neograničene. Mi je trenutno zamišljamo ovako – kašičica Nutelle na vrućoj palačinki, krem se neodoljivo topi, a onda preko jedna jagoda i izdašna kugla šlaga. Ili imate bolju ideju?

Ukoliko je tako, onda je kreativni konkurs Zadovoljne prava prilika za vas, a posebno će vas radovati što petoro najkreativnijih kuvara amatera dobija na poklon specijalan Nutella paket.

Foto: Promo/Nutela

Približava se #worldnutelladay i u susret tom 5. februaru vas pozivamo da na svoj Instagram profil postavite fotografiju svoje najkreativnije palačinke. Možete da objavite story ili post, samo je bitno da vam Instagram bude otvoren i da u postu tagujete #worldnutelladay i #WNDzadovoljna.

Ukoliko nemate ili ne koristite Instagram, možete i da jednostavno u komentaru našeg posta na Fejsbuku okačite fotku svoje najkreativnije palačinke.

Na vama je da se zaigrate, a mi ćemo neodoljivim Nutella paketićima nagraditi petoro najslasnijih rešenja. Pobednike biramo 6. februara.

Nadamo se da smo vam dali pravu dozu motivacije da se bacite na pečenje palačinki, a dok čekate da se jedna strana ispeče – Nutellu krišom od ukućana ipak jedite kašičicom da bi nešto ostalo i za finiš.