Barbie dijeta u koju se kune i glumica Margo Robie

Margo Robi, Foto: MJ-Pictures.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudska glumica Margo Robi glavna je zvezda filma ‘Barbie’ koji će izaći 2023. godine, a otkrila je tajne ishrane koju je praktikovala pripremajući se za ulogu legendarne lutke.

Jedna od glumačkih kombinacija koje će svakako izazvati posebno oduševljenje bit će duet Margo i Rajana Goslinga kao Barbie i Kena. Trenutno su među najvećim glumcima svoje generacije i očekuje da da bi film mogao biti pravi spektakl.

Za Robi se znalo da će glumiti kultnu lutku, no nije se znalo ko će uteloviti njenog partnera. Kako bi ispunila zahteve izazovne uloge, holivudska glumica sledila je strogu dijetu kako bi održala formu.

Margo Robi, Foto: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

O ‘Barbie dijeti’ govorila je u nedavnom intervjuu za British Women Health, a sama dijeta dleuje  prilično zanimljivo, iako je predvidiva. Osnovno načelo takve ishrane je vrlo malo ugljenih hidratai bez slatkiša.

„Moj doručak se obično sastoji od ovsenih pahuljica i šejkova za jačanje imuniteta. Za ručak jedem pileću salatu, a za večeru odrezak od tune i slatki krompir. Danju pijem čaj kojim sam opsednuta otkad živim u Velikoj Britaniji”, rekla je Margot.

Glumica je priznala i da tokom boravka u Americi, njena ishrana pati jer su joj hamburgeri i pivo postali su navika.

Margo Robi, Foto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

„Hrana mi je sada jako bitna. Obožavala sam hamburgere i pomfrit koje bih naručila uz pola litre piva. U SAD-u je moje omiljeno jelo dupli hamburger, dolazi sa sirom od tartufa i glazurom od tartufa”, rekla je glumica.

Uz zdravu ishranu za ulogu Barbie, Margo se prebacila na trening visokog intenziteta, uz strast prema pilatesu.

„Uvek se osećam puno bolje nakon dobrog istezanja. No, kad se ne pripremam za ulogu, više volim treninge u kojima baš uživam, a to su satovi plesa ili igranje tenisa s prijateljicama”, rekla je lepa plavuša, a prenosi Azra.ba.

***

Bonus video: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram