Transformisala sam kupatilo za samo 30 evra i sad ne bih izlazila iz njega

Foto: TikTok/shemadehome

Kupatilo je neprepoznatljivo.

Britanka Ali Bakli na svom TikTok profilu svakodnevno objavljuje videe raznih transformacija prostorija u kući i deli savete pomoću kojih njeni pratioci mogu naučiti kako nešto renovirati, obojiti ili napraviti.

Ali je „sama svoj majstor“ a nedavno je oduševila videom transformacije svog kupatila. Tiktokerka je pomoću boje i lepljive folije za nameštaj za nešto manje od 30 evra dobila potpuno novi izgled prostorije.

@shemadehome Replying to @Soph Clem hope this helps #bathroommakeover #budgetbathroommakeover #diymakeover #bathroomdecor #budgetbathroom #fypdiytiktok #fypdiy #diytok #diytoks #diybathroommakeover #dcfix #rustoleum ♬ Players - Coi Leray

„Kad imaš dosadno kupatilo i mali budžet, uradiš ovo“, napisala je u opisu videa na kojem je pokazala kako je prostorija izgledala pre i posle.

Snimila je i nekoliko videa na kojima prikazuje proces, a otkrila je da je koristila dve različite folije za namjštaj, zatim sivu i crnu boju.

@shemadehome Bathroom makeover in stages. It took forever #bathroommakeover #bathroomglowup #budgetbathroommakeover #budgetbathroommakeover #bathroomdecor #diyfyp #fypdiy #fypdiytiktok ♬ original sound - Minz

„Izgleda predobro“, „Možda se odlučim i ja za tako nešto, inspirisala si me“, „Svaka čast“, „Dodaš nekoliko biljaka i prostorija se odmah osveži“, „Na prvi pogled rekla bih da je potrošeno brdo para“, „Odličan posao“, samo su neki od komentara.

Britanka je odgovarala na sva pitanja pratioca, koje je zanimalo gde je nabavila sve potrebno za transformaciju i koliko joj je vremena trebalo.

„Sve je trajalo nešto duže nego što sam očekivala, ali nije mi žao, baš sam zadovoljna“, napisala je u jednom komentaru.

Bonus video: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram