Svi stanovi Marijane Mateus: Zavirite u život kraljice luksuza

Foto: Instagram/marijanamateus

Njeni stanovi se nalaze u najlepšim svetskim metropolama.

Modna dizajnerka, nekadašnja manekenka, poslovna žena, bivša supruga Miodraga Kostića Koleta i Lotara Mateusa, Marijana Mateus, privlači pažnju gde god da se pojavi.

Nekada je u centru pažnje zbog svog stila, nekada zbog svojih izjava, a neretko i zbog nekretnina koje poseduje u različitim krajevima sveta.

Marijana živi na više destinacija. Živela je u Austriji i Americi, dosta vremena provodi u Budimpešti, Londonu, Frankfurtu, Beogradu.

Njeni stanovi su sređeni u različitim stilovima, a svi odišu elegancijom i luksuzom. Stan u Nemačkoj je moderno dekorisan, sa velikim prozorima, u belo crnim tonovima.

I u sledećem njenom stanu nameštaj je od kože, a na stolu su aranžmani od cveća.

Puno sitnih detalja mogu se naći u Marijaninim stanovima, svi su birani s najvećom pažnjom i savršeno se uklapaju u ostatak enterijera.

Marijana je iz Londona podelila fotografiju stana koji je posebna priča. Zidovi su prekriveni tapetama i slikama. Na stočiću se nalazi luksuzna lampa i par fotografija, dok Marijana nasmejana sedi na crvenoj garnituri.

Kada je u Beogradu, obožava da provodi slobodno vreme na svojoj terasi, koja je ukrašena cvećem i modernim stolicama.

Po fotografijama na Instagramu, osim luksuza, možemo videti i da je Marijani veoma bitno da njeni stanovi budu svetli i prostrani.

***
BONUS VIDEO: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u BG za uređenje terase

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram