Šta sve možete da transformišete u domu sa bojama za zidove

S bojama za ziove možete svašta Foto: Yavuz Sariyildiz / Alamy / Alamy / Profimedia

Boje za zidove su najjednostavniji i najpristupačniji način za transformaciju izgleda vašeg doma. Ovo su neke od ideja za male kućne projekte koji će ulepšati vaš životni prostor.

Neka vas inspirišu ovih osam projekata, za koje možete koristiti i ostatke boja za zidove.

Police u bojama duge

 

Odlična ideja za dečiju sobu je obojiti police u boje duge. Ako vam to izgleda previše „jako“, koristite samo jednu boju u različitim nijansama za ombre efekat, ili izaberite nekoliko boja koje zajedno čine atraktivnu paletu.

Lažne tapete

Tapete su jedan od najlakših načina za transformaciju doma, ali mogu biti skupe i donose nered. Umesto toga, nacrtajte na zidu dezen koji želite. Laura, koja vodi blog „A Beautiful Mess“ je pametno odštampala više kopija šablona za oči na pojedinačnim listovima kako bi mogla da ih precizno iscrta na zidove kupatila.

Istaknite okvir prozora

Odaberite smelu boju za okvir prozora da biste postigli efektan izgled cele prostorije. Isprobajte ovo u svom domu – ali pazite da boja bude uklopljena sa ostalim nameštajem ili detaljima u prostoriji.

Obojite pločice

Koristeći zidnu boju možete da dobijete i trendi pločice. Poigrajte se sa geometrijskim šarama.

Oživite stari nameštaj

https://www.pinterest.com/pin/265923552987681536/

Ako imate komodu, stari ormar ili stolicu koji su vam dosadili, boja je način da ih transformišete i „vratite u život“. Uneće potrebnu svežinu u vaš prostor.

***

Bonus video: Kružne zgrade

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram