Snimak koji pokazuje sav užas roditeljstva u Americi

Foto: Printscreen TikTok/thewaltonfamily1

Noćna mora roditelja.

Majka iz Oklahome postala je viralna na TikToku nakon što je podelila šokantan video koji pokazuje kako vežba zaštitu u slučaju masakra sa svojim malim sinom.

Snimak Kesi Volton (23) prikupio je više od 7 miliona pregleda.

Na snimku se može videti mama kako trenira svog petogodišnjeg sina Vestona, koji nosi neprobojni ranac.

„Poziv preko interfona kaže: ‘Ovo nije vežba, svi idite u ćošak i budite zaista tihi i mirni’ – šta ti radiš tada?“, Volton pita svog dečaka, koji juri u kutak sobe.

„Sada mi pokaži kako koristiš svoj neprobojni ranac“, nastavlja ona, trenirajući svog sina da skriva lice i torzo iza velike torbe.

@thewaltonfamily1 Happy back to school season…. #foryoupage #backtoschool #foryou #needschange #PostitAffirmations #momiktok ♬ L$d - Luclover

Volton nastavlja da ispituje svog dečaka tokom uznemirujućeg dvominutnog videa, u jednom trenutku ga pitajući gde će da pobegne ako uspe da izađe iz škole.

Volton je rekla za Today da će njen sin Veston krenuti u osnovnu školu i da je uznemirena vestima o nedavnoj masovnoj pucnjavi u Uvaldeu u Teksasu.

„Mogao je da vidi šta se dešava u Teksasu i, kao dete, imao je pitanja. Želea sam da bude spreman i da ima donekle ideju o tome šta da radi ako se situacija ikada pojavi“, rekla je.

Većina korisnika na TikToku pohvalila je Voltonovu što je svog dečaka naučila da se zaštiti, ali su se žalili da je to trenutna realnost za porodice širom SAD.

„Ovo je zastrašujuće, ali to je naša realnost IAKO NE BI TREBALO!“ napisala je jedna mama, a druga je rekla da ju je snimak „naterao da plače“.

Međutim, neki su kritikovali njene instrukcije, rekavši da su mala deca često bila primorana da ostavljaju svoje rance na kukama izvan učionice, što ih čini beskorisnim kao vid zaštite.

#social-embed_2

***

BONUS VIDEO: Dragana Pandurević Jovović o pokrenutoj peticiji „STOP AKUŠERSKOM NASILJU“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram