Potez koji otkriva da je i princeza Šarlot samo obično dete

Beba i porodica 19. apr 202217:31 > 20. apr 2022 13:02
princeza šarlot
Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Preslatka princeza Šarlot izvela novi nestašni potez koji fotografima nije promakao.

Princeza Šarlot bila je glavna zvezda na uskršnjoj misi u Vindzoru, na kojoj je sve osvojila svojim potezom i svima jasno dala do znanja kako joj nije bilo previše zabavno.

Princ Vilijam i Kejt Midlton prisustvovali su tradicionalnoj uskršnjoj misi u crkvi u Vindzoru, a pridružili su im se i maleni sin, princ Džordž, i princeza Šarlot, koja je ponovo osvojila britansku javnost.

Sudeći prema fotografijama, činilo se da se malenoj žurilo i da je što pre htela kući, a to je jasno dala do znanja mami Kejt jer ju je bez prestanka i nestrpljivo povlačila za ivicu haljine i terala da krenu dok se ona pozdravljala sa sveštenikom.

Šarlot je četvrta u redu za britanski presto i jedina je ćerka princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža. Poznata je po svojim nestašnim javnim istupima, pa je tako jednom prilikom zabavila javnost kada je isplazila jezik svom dedi Majklu Midltonu na regati The King’s Cup, što su fotografi takođe zabeležili, piše Dnevnik.hr.

Nakon što su se Vilijam i Kejt venčali 2011. godine, dočekali su svoje prvo dete, princa Džordža Aleksandera Luja, koji je danas treći u redu za kraljevski tron. Princeza Šarlot Elizabet Dajana njihovo je drugo dete. Oboje su krenuli u školu odnosno vrtić sa samo dve godine, a fotografije tih važnih trenutaka obišle su svet.

Luj Artur Čarls treće je dete Vilijama i Kejt, a u javnosti su ga prvi put pokazali istog dana kada je rođen, ispred porodilišta. Princ Luj prvi je put službeno pozirao uz svoju sestru na fotografijama objavljenim 2018. godine nekoliko sedmica nakon što se rodio, a koje su bile snimljene kada je imao tri dana.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram