„Da li stvarno ovako izgleda letovanje sa decom?“: Tata iz Srbije objavio urnebesan video i postao hit na mrežama

Foto: Peter Glass / Alamy / Profimedia

Evo kako izgleda letovanje iz ugla jednog tate iz Srbije.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak jednog tate iz Srbije, koji je uspeo da u jednominutnom videu dočara kako zaista izgleda odlazak na letovanje sa decom.

„Treći dan na moru i ovo letovanje je postalo 10 posto skuplje jer je padala kiša i jedan dan nam je propao. Dobro, nije baš propao jer smo se igrali ceo dan sa decom u sobi i njima je bilo super a deca su ukras sveta a glupa kiša i dalje pada, mogao sam i kod kuće da animiram decu i da jedem dosta lošiji ali dosta jeftiniji giros“ započinje priču tata i dodaje:

„Bilo kako bilo uveče je moja žena došla na genijalnu ideju – da deci iz kola izvadimo trotinete, što je značilo da su postali duplo brži i da moram da trčim duplo brže, dok se izvinjavam ljudima u prolazu, na nekoliko svetskih jezika sa vrlo lošim izgovorom. Imali smo i problem, jer Vukanov trotinet nije mogao da se sklopi, ali nažalost, kasnije sam ja uspeo u tome, pa ni njega više ne mogu da stignem. Kao i svakom dobrom majstoru ostao mi je jedan deo viška – u prevodu, nikada više nećemo moći da ga rasklopimo. Mojoj ženi se ispunila želja da pliva po kiši, a spasilac nam nije dao da to uradimo u bazenu, jer može da udari grom i onda svi pozelenimo. Mislim da mu engleski nije jača strana. Na kraju, dan nije skroz propao jer smo opet išli u mini disko. Mrzim mini disko“, zaključio je on.

Mnogi su se poistovetili sa ovim tatom i komentarisali kako ume da bude i „gore“ od ovoga.

„Ne, u stvarnosti je još gore.“

„Ovako zamišljam pakao.“

„Ovako je uvek, a ne samo na moru.“

„10 godina sam molila: samo da kiša ne pada.“

***

Bonus video: Podcast Mamazjanija – gost Tomislav Kuljiš

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram